Social beheer

Wanneer de strategie en de te plaatsen content duidelijk is kun je aan de slag met het plaatsen van berichten op social media. Ook hierbij helpen we je uiteraard graag verder! Bij De Keijzer Online ben je ook op het juiste adres voor het beheer van jouw kanalen.

Van content naar beheer

We begrijpen heel goed dat je het al druk genoeg hebt met andere zaken. Het plaatsen van content op verschillende sociale platformen is namelijk meer dan alleen het plaatsen zelf. Welke tekst slaat aan bij jouw bericht? Hoe bereik je je doelen in de strategie? Welke contentmiddelen kun je het beste inzetten om zoveel mogelijk te bereiken? Bij De Keijzer Online nemen we deze vraagstukken ook graag uit handen. Zo kun jij je focussen op hetgeen dat écht belangrijk is voor jouw bedrijf!

Samenwerking met experts

We hebben zelf een groot deel van de kennis en expertise in huis. Maar daar laten we het niet bij. We vinden het belangrijk dat jouw merk of identiteit online blijft groeien. Daarom werken we samen met verschillende onafhankelijke individuen om dit te bereiken. De experts hebben allemaal hun eigen specialisme, waardoor we altijd het onderste uit de kan kunnen halen voor jouw project.

Ga ook voor succes

Wanneer je je social media beheer aan De Keijzer Online uitbesteed dan ga je voor succes. Veel bedrijven gingen je al voor en een aantal van deze bedrijven zijn terug te vinden tussen onze cases. Of het nu gaat om het organisch vergroten van jouw doelgroep of het investeren in advertenties. Door strategie, content en beheer bij ons neer te leggen weet je zeker dat jouw merk ook gaat groeien online.

Resultaatgericht werken?

Wil jij je social media beheer uitbesteden? Ben je op zoek naar goede foto’s voor online gebruik of ben je bezig om een nieuwe strategie te bedenken? Bij De Keijzer Online gaan we graag samen met jou op weg naar resultaat. Neem gerust eens contact met ons op, dan doen we binnenkort even een kopje koffie of online meeting!

Hoe kunnen we je helpen?

Strategie

Strategie

Wanneer je een bedrijf of merk online wilt laten stralen is een goede strategie van levensbelang.

content

Creatie

Wanneer we je huidige strategie hebben besproken of samen een strategie hebben bedacht gaan we over op content creatie. 

content-01

Advertising

Na het bedenken van de strategie en het maken van de content is het van belang om snel resultaten te gaan boeken.

Volg ons ook op Instagram @deKeijzerOnline